Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se- men inte röra


Se - men inte röra
Det får tankarna göra


Se - men inte röra
Låta orden bara förföra



Se - men inte röra
bara blunda och höra


Se - men inte röra
låt inget förstöra


Se - men inte röra
låt texten beröra



Se -men inte röra




Fri vers av purpleangel
Läst 569 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-14 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel