Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG


Min kropp ....min iver

den hål inom mig river

Hål så fyllda av en slags misär

en frustration som på mig tär

hjärtat mitt inom mig svär



- #%¤##\"¤ !!!




Rastlöshetens vånda


här i huset stånda



Inte som ett bröllop precis


utan bara jag som är på mitt lilla vis





RASTLÖS!!





Fri vers av purpleangel
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-28 16:44



Bookmark and Share


    nudel
Bra text gumman:)
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel