Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade...

Ditt sätt att resonera
för mig ibland att hata dig,... ibland älska dig än mera

En tid fick du mig att tvivla och grunna
nu får du mig istället att bara njuta och blunna

Ditt sätt får mig ibland en aning frustrerad och sur
men i det stora hela vet jag att jag haft en sju särdeles tur

(att jag träffat dig älsklingen min...
...nu är jag din bara din)

Vet du om hur söt du är när du ler
jag brukar smygtitta, när du inte ser

Vet du om att jag älskar höra ditt skratt
att jag ligger här bredvid dig natt efter natt


Åh njuter av dina andetag mot min rygg
då känner jag mig älskad och trygg


Ditt sätt får mig allt som ofta att helt kapitulera
min själ, min kropp hela jag skriker efter mera

I mångt och mycket är vi olika som få
men just nu älskar jag att det är vi två

Det kanske just är DET
som är vår hemlighet
just DET som får förhållandet att fungera
som får mig älska dig ÄN mera!!!



\"Olikheten i sig
får mig
älska dig\"





Kram din \"Snuttan\"




Fri vers av purpleangel
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 03:51



Bookmark and Share


  Albert
men du! den här var ju wow! tjusig
vilken fin kärleksförklaring!
Tack!
2007-05-13

  Roger VIP
Ett ord: innerligt!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel