Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens trevande.

 


Som en käftsmäll, oskön och kall som vinterns intågande.
Som en smekning, lika skön och varm är vårens trevande.

Äntligen!




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-07 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I dessa klimatförändringstider känns det som vi fått alla årstider på en gång.
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape