Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglaset.

 

 

I hans etta gick tiden ytterst sakta. 
Sociala mediers flöden bekräftade.
Hos andra slog den världsrekord.
Allt hände där han inte var.
Tic, tac, tic, tac. Kul.
Det hade han inte.
Ikväll.
.llävkI
.etni nah edah teD
.luK .cat, cit, cat, ciT
.rav etni nah räd ednäh tllA
.drokersdlräv ned glos ardna soH
.edatfärkeb nedölf sreidem alaicoS
.atkas tsretty nedit kcig atte snah I
I hans etta gick tiden ytterst sakta. 
Sociala mediers flöden bekräftade.
Hos andra slog den världsrekord.
Allt hände där han inte var.
Tic, tac, tic, tac. Kul.
Det hade han inte.
Ikväll.
.llävkI
.etni nah edah teD
.luK .cat, cit, cat, ciT
.rav etni nah räd ednäh tllA
.drokersdlräv ned glos ardna soH
.edatfärkeb nedölf sreidem alaicoS
.atkas tsretty nedit kcig atte snah I

 




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-08 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo!
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape