Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglaset 2.0

 

 

 

 



Han skickade iväg ett sms till sin bästis i huvudstaden.
Fick ett väntat svar på en fråga han ställde.
Hur bra är det egentligen, skala 1-10?
"1000000000000000000000000".
Han unnade honom verkligen det.
Och önskade att han var där.
Med sin bästis.
Ikväll.
.llävkI
.sitsäb nis deM
.räd rav nah tta edaksnö hcO
.ted negilkrev monoh edannu naH
."0000000000000000000000001"
?01-1 alaks ,negiltnege ted rä arb ruH
.edlläts nah agårf  ne åp ravs tatnäv tte kciF
.nedatsduvuh i sitsäb nis llit sms tte gävi edakciks naH


.




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-08 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape