Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hit

 

 

Alla mina vänner

kom

närma er

mig.

 

Skynda er

till mig

vi måste hinna

uppleva.

 

Mina vänner

vi måste

hinna med

 

solens strålar.

 




Övriga genrer av Manal
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-04-16 16:22



Bookmark and Share


  Dilsewat
Underbart vackert!
Detta värmer oerhört!
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal