Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små tå



må dina

fötter aldrig röra vid kyliga golv

må dina fötter dansa som ingen har dansat förr

må dina fötter simma i vackraste hav

må dina fötter stå bredvid
de som älskar och uppskattar
dig




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 338 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-23 19:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart :)
2015-05-24

  Johan Strömstedt
En varm och kärleksfull text som innehåller ett stort beskyddande.

2015-05-23

    ej medlem längre
Så gulligt och fint!
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino