Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är mitt vittne

 

 

jag tassade på tå
kors och tvärs
lärde mig dina kordinationer
var toan låg
när jag sprang och kissade
kylskåpet
honungen, toasten och brödrosten
smög
när jag var småhungrig

 

 

 

Gud var mitt vittne
överallt
på väggarna
bland böckerna
i hyllorna

 

 

 

runt hörnet

 

 

 

i ditt hem,

 

 

 

 

 

när jag viskade orden
till vänster om mig...
tyst
bakom din rygg

 

 

 

 

 

efter du somnat




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-30 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP