Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje visan till mitt barnbarn

-

Vi flyger iväg

du och jag

ända upp till solen

gör vi nog

en annan dag

far upp till runda solen

 

Och hej hallå

för du och jag

vi står på  höga stolen

gör vi nog

en annan dag

står på höga stolen

 

vi flyger iväg

du och jag

ända upp till månen

gör vi nog

en annan dag

far upp till runda månen

 

Och hej hallå

för du och jag

vi tar ett skutt från pallen

det gick bra

det gör vi om

kom hoppar vi från pallen

 

 

 

 

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 412 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-31 01:56



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Kan absolut tänka mig denna i en barnkammarbok. :)
2015-06-21

  Anya VIP
Vilken härlig ton i denna. Det liksom skuttar om den. Bra!!!
2015-06-17

  Solitaire VIP
En kanonbra text!
Något så sällsynt som en o-fånig text till de minsta.
oj, vad jag saknar att läsa för någon liten!
2015-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
go och lekfull barnvisa!
2015-06-01

  Palett
Härligt, lekfullt !
2015-05-31

  Ronny Berk
vältänkt visa till barnbarn
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter