Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Livet är så skört

allt kan förändras

på ett enda

andetag

 

Från glädje till sorg

från sorg till glädje

 

Ett enda

andetag 

är vad som behövs 

för att

förändra livet.

 

Använd dina andetag väl...

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-02 11:58



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Så sant. Väl skrivet.
2015-06-17

    jesse james
Tänkvärt/jj
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot