Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen

Ögats makt
beror på betraktaren
som med ordet
bildar
kallt förakt

Ögats ägare
ser det han tror sig beskåda
utan att egentligen se
blir bara en sägare

Ögonen måste förbli stängda
om inte rätt synaps
bildar rätt ord
Låt då orden bli förträngda




Fri vers av JMR
Läst 420 gånger
Publicerad 2004-09-09 09:34



Bookmark and Share


  Myself
detta är tjusigt.
2004-09-09

  Anette Blomberg
Döm ingen människa förrän du gått en mil i hennes mockasiner. Du har skrivit mycket insiktsfullt bredvid ett väl valt språk. Snyggt!
2004-09-09

    Själenskrigare76
vackert beskrivet och såååå sant! Bra, mycket bra! : )
2004-09-09
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR