Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En elving, elva ord.



Farväl kärlek

du
och jag
vi två tillsammans
du valde henne istället
farväl




Fri vers av Missi VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-17 16:47



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Du är en liten tuffing*ler*bra dikt!*applåder* :)
2006-04-17

  Markattan
Elva ord som i sin enkelhet blir väldigt starka och talande.
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon