Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som vatten

Du är som vatten
smakar inget
men jag behöver dig
så otroligt mycket
att jag inte skulle klara mig
utan dig


Du är som vatten
rinner mellan mina fingrar
när jag försöker dricka
flyr ifrån mig
men jag försöker gång på gång
för jag klarar mig inte
utan dig




Fri vers av Missi VIP
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-04-17 17:10



Bookmark and Share


  aftermath
söt liknelse.
2006-05-10

  yoyyo
Du är som vatten
snygg jämförelse och bra skrivet
2006-04-17

    Dödvatten och Gryning
tyvärr så är det ju så ibland, man känner sig beroende av någonting som man vet finns där men som beter sig som en illusion.
bra skrivet!
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon