Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av dig dröjer sig kvar

Dina ljuva läppar mot min panna
då vill jag all tid i världen ska stanna

Dina händer på min stjärt
då slutar jag andas tvärt

Dina andetag mot min kind
värmer mig likt en sommarvind

Din kropp nära min
då står tiden still, jag är bara din

Dina kärleksord i mitt öra
är sånt som bara jag får höra

Din härliga kroppsvärme
får mig bara krypa närmre

Din omtänksamhet
är bland det bästa jag vet


Dina spår
......öppnar sår.....
vart jag än ser,vart jag än går.



Minnet av dig dröjer sig kvar.......




Fri vers av purpleangel
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-04-17 18:31



Bookmark and Share


  TBJ
Att ingen skrivit någon kommentar på denna. Så sann som kärleken är, så lämnar den inte bara glada minnen utan sår. Välskriven som vanligt.
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel