Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödfärgade media

Din röst skär i mina öron
då jag hör dig tala
då slår jag av...
mina ögon läser knappt
något du skriver...
du vinklar så extremt
du älskar lögn
och gömmer sanningar..
du spottar på Israel
och hyllar terrorister
men det man sår får man skörda
du har sått länge
i fel åker...
sanningen håller på
att avslöja dig!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-11 10:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svin som spottar på Israel är ingenting annat än hjärntvättade av lögnpropagandan.
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP