Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han åt mitt hjärta till frukost

Jag älskade honom
den underbara mannen
älskade honom så oerhört

Trodde det var ömsesidigt
att vi hade något särskilt ihop
att vi var menade för varandra

Jag misstog mig
som vanligt
drömmen dunklade förnuftet

Jag upptäckte hur fel jag haft
när han åt mitt hjärta till frukost
drack mitt blod ur en sprucken kopp
När han var klar
kastade han bara bort resterna
inte ens i återvinningen
utan i brännbart avfalls hinken


Min själ, min kropp
döda och kastade för all framtid


Jag trodde vi älskade varandra
att det var ömsesidigt
men när jag såg honom torka bort mitt blod
från sina läppar då visste jag
att det var över mellan oss
han stängde dörren till skräptunnan
och jag var ute ur hans liv




Fri vers av Xena
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-18 11:01



Bookmark and Share


  Sanna Linderö
grymt bra
2006-09-17

  curra
Oj så bra. Den är väldigt smärtsam men oj så bra...!
2006-09-09

    susi
texten är väldigt smärtsam.

den e en av mina favoriter.
2006-08-11

  Bump
Häftig. Men på ett helt annat sätt än den andra styckade poesin.. den här är hemsk. Hemskt bra, men hemsk.
2006-05-25

  b.c.
aj.. mycket smärta och besvikelse här..

gillar speciellt sista stycket!
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Xena