Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagt adjö, och sedan farit...

 

 

Tårar tänder själens bränder,
Flyter upp på hjärtats stränder

Långt in i själens vrår,
Skymtar fortfarande spår

Djupt i hjärtats kammare,
Bankar minnens hammare

Tänk allt det som en gång varit,
Sagt adjö, och sedan farit...

 

 




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-08 07:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert och bra skrivet!
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape