Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Känslan är så stark

Längtan är så djup

Önskan är så stor

 

Känslan att

inte vara ensam kvar

att åter vara två igen

 

Längtan att

få känna tryggheten

att åter vara i din famn

 

Önskan att

slippa vandra i spillrorna

av vårt liv

 

Önskan att 

äntligen ta mitt sista andetag

och få möta GUD

 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-14 17:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Går in i själ och hjärta.
Bra skrivet.
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP