Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEM

Jag saknar inte pengar

fast jag inga har

Jag har ingen brist på mat

även om kylskåpet är tomt

 

Jag har väggar omkring mig

och ett tak över mitt huvud

Men jag har inget hem 

Inte utan dig

 

Vänner har jag många

men ingen är här

Jag behöver dem inte 

Allt jag behöver är dig

 

Mitt hem är hos dig 

Där i himmelen 

Hos dig och Vår Himmelske Fader

Jag längtar hem till dig Min Älskade

 

Ber till vår Fader att 

att han ger dig tillåtelse

och hämta mig hem 

Hem till dig Min Älskling

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-14 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP