Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlag

 

 

Som en ful lerklump

förvandlar du mig

varsamt med dina händer

 

du får mig att bli

till den vackraste skulptur

visserligen skör

men

med rätt handlag

far vi virvlande runt

på drejskivans mitt

till ett svindlande

 gyttjeplask....

 

för en stund var jag vacker

för en stund.....

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-04-19 17:52



Bookmark and Share


  mb74
så bra,tänk om man kunde formas så lätt av ett par händer,bra:)))
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP