Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Jonas Wängestam


Balkongsemester

 

Solen den kom och gick

gömde sig omtänksamt bakom molnen

hon sa, att hon inte ville bränna min bleka hud

då blev jag glad

och molnen hopade sig i alla gråa nyanser som fanns

mörkt och ljust, tätt och tunt

blåste de över mitt huvud

då och då la de sig till rätta över mina tankar

och höll mig fast på balkongen

min kropp täcktes av moln

tills jag inte såg skillnad på mig och det gråa

regnet kysste mig tröstande

vinden smekte min kind

molnen kramades

och solen slutade vara omtänksam

 

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 421 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-29 12:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns en som inget vet om att ha en balkong är som att inget veta om det livet som är. Så skriv om att vara den som vet att sitta ute är som att vara en som vet det. Så jag tycker om att vara ute jag. Så är det.
2015-08-02

  Lars Hedlin
JA bra framfört !
2015-07-29

  Ronny Berk
poetiska väderlekar med bild, ja !
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström