Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmö

Under dessa år , där borta hos dig
Har du öst mig med smicker

Här hos mig har jag lett , brett
Och det har känts rätt

Är jag för lätt
Är det ingen jakt mer
Jag står i akt

Eller är det du som är feg
Och är rädd för ett felsteg

När ska våra anletets ses




Bunden vers (Rim) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-31 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP