Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
knottrig hud uppställda hårstrån och en varm längtan efter något


flickan i vasen del sju


flickan sov
med ett täcke av löv
när han kom gående på stigen

mannen av glas

morgonsolen sände regnbågar genom kroppen
han lade sitt huvud på sned och stod stilla

en frusen stund
stannad luft

dallrande

hon sträckte på sin lilla kropp
innan hon slog upp sina ögon
och fastnade i hans skimmer

de log
och dog

men kärleken väckte dem till liv











Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 514 gånger
Publicerad 2004-09-10 22:16



Bookmark and Share


    Själenskrigare76
och vacker. Giller den skarpt, bra skrivet!

2004-09-15

  Zam
var vacker. Mycket vacker!
2004-09-14

  Cattis Rönn
som vanligt...Gillas mycket!!
2004-09-14

  Martin VIP
...längtan och värme i Flickan i vasen. Minns hon kanske livet bakom glasade väggars ljus? När kommer nästa kapitel? Rekommenderar givetvis...
2004-09-12

    Idun 1
romantiskt möte mellan flickan i vasen och
mannen av glas. Orden skimmrar i regnbågens
alla färger. Jag tycker om slutet...
2004-09-12

    Johannes_ny

2004-09-10

    Agneta VIP
:)
2004-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP