Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grus

 

Jonglerar svarta svar
mörk är min himmel
utvägar tar mina dar 
i självförvållat vimmel

satsar tolv av nio liv
på grundat golv
som inte golvar kliv

utrönt tanken rusar
stampar häl i välvilja
grönt gräs grusar
trampar igenom tilja




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-08-04 12:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden till sin spets i fråga och känsla
2015-08-06

  Magdalena Eriksson VIP
Upplever hopp uppror i gräset
tiljan viker.. sina ytor. Håller med om eget språk är ditt gyllene åk genom stämning av mörker här.
2015-08-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet från den mörka sidan, flödar genom din penna. På ditt alldeles egna språk.
2015-08-04

  Marianne Räf
Vad jag gillar din poesi, ditt språk !
Ditt skrivarintresse lyser skönt med
ditt Ljus igenom i texterna. Du
kommer å gå långt i Karriären ! Nått
annat kan jag inte tro !
2015-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Mörk text om livets besvärligheter.
2015-08-04

    ej medlem längre
Livet blir ofta inte som man tänkt sig.
Fint diktat med mörka inslag i livets väv!
2015-08-04

    Dan Myrbeck
Kan man inte svarta svar balansera,
får man med dessa jonglera.

Man lever bara nio gånger.
sa Katten.
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP