Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sms från Sirius

 

Som stjärnan Sirius
mitt inre himlavalv
kallar sig envetet virus
stukat barn, vuxen halv

en man utan fartspärr
och gränslös kvinna
radarpar med karaktär
respekt att återvinna

han blev ratad, utstött
rasism o hyckel slog till
hon uttjatad, såg rött
less litenvärldsimbecill

tillsammans i dagvill dans
kosmos för två planeter
ur kaos föds balans
läser ledljusets hemligheter 
 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-08-05 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kommer ifrån en planet som är så stor så att den kan vara en fjärdis från mig ibland. Så för att få det att fungera idag så måste jag sova en stund till och planeten snurrar inte den går sin gilla gång som jag vet.
2015-08-10

  Marja-Liisa Koski VIP
Wow!
ML
2015-08-10

  i af apa
tänkvärt
i fin ordväv,
typiskt
Katten...!!
2015-08-07

  Trädskugga
Mästerligt mejslade meningar, bra balans bakom bokstäverna, robusta rim :)
2015-08-06

    Sefarge VIP
intressanta ordknycker
och sväng i texten..
Tänkvärt skaldat!!
:)
2015-08-06

  Lars Hedlin
Orden fångar känslans makt
2015-08-06

  Marianne Räf
Trött som Fán, såg knappt nått, hela
da´n. Tror ej på storebrors Opera.
Han bussat på "sin" Klan mot mej runt hela sta´n! Jag ville här skriva av mej, tack för allt du gav mej! I dag !!! Kram.
2015-08-05

    ej medlem längre
Intressant läsning och fint beskrivet om problem och svårigheter genom livet!
2015-08-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Vad du kan få en text att vara innehållsrik, beröra och vara spännande rent språkligt!
2015-08-05

    Dan Myrbeck
Intresseväckande skildring.

Min andra reaktion:

Det verkar vara lättare att få svar från Sirius än från den svenska sjukvården.
2015-08-05

    ej medlem längre
sss, ur kaos och kosmos
kommer standard som
slogan, +
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP