Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbereder mig att medfölja en sons familj till Västerås domkyrka. Celeber gäst: John Scott, en av världens främsta organister. Tidigare organist i S:t Pauls Cathedral i London är han nu verksam i Saint Thomas Church i New York.


John Scott i Västerås domkyrka.


Gläder mig som ett litet, litet barn

åt denna oväntade överrumplande

inbjudan i aftonstund och solnedgång


Min ungdomsförälskelse som finns

att läsa om i "Axplock ur mitt liv"

var musiker i Vadstena där jag gick

på folkhögskola i unga år och där

han också var min lärare...


Då var den klassiska musiken

en stor del av mitt liv och jag

sörjer verkligen över den tragiska

utveckling mitt liv tog då musiken

av detta slag försvann ut ur mitt liv


"Bättre sent än aldrig" känner jag nu

och i kväll ska jag njuta och minnas...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-08-06 18:20



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin upplevelse att minnas!
2015-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det hade varit trevligt att lyssna på...hoppas du hade en underbar stund...
2015-08-12

  Bo Himmelsbåge
En skön upplevelse att se fram emot...
o en härlig revansch mot tidigare
missande år...

Bon appétit!
2015-08-09

    ej medlem längre
Fin upplevelse att minnas!
2015-08-08

  mare VIP
Jag älskar
klassisk musik
kan förstå
att du njöt till fullo!
2015-08-08

  Eva Helene VIP
Låter fantastiskt detta som du ska få vara med om! Och så väl beskrivet om hur livet kan ta oväntade och inte önskvärda vändningar. Men visst, bättre sent än aldrig och detta är dig så väl unt! Den här musiken finns ju där, och du hittar säkert tillbaka till den! En god början detta.
2015-08-06

  louisegirl
Så trevligt fint...
Ha nu en härligt fin kväll
2015-08-06

    Dan Myrbeck
Eftersom jag själv spelar kyrkorgel,
önskar jag dig extra mycket en trevlig kväll som genialiskt gör dig musikaliskt säll!
2015-08-06

    ej medlem längre
Musik är livet, god spis!
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP