Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i smutsen

 

flickans förkläde
lovade lyckan på ett bräde

gav henne ett namn
som viskas smekande i famn

det silkeslena
skulle följa ett smutsigt schema

ingen dans på rosor
förvärvade fullfjädrat fula glosor

hon hoppade parfymerad
in och ut ur bilen smutsigt raffinerad

ekonomiskt gick det ingen nöd
men det köpta är förgängligt liksom levande död  




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-07 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorglig verklighet som många hamnar i!
2015-08-08

  Lars Hedlin
Starkt så starkt!
2015-08-07

    Dan Myrbeck
Berörandebra
skildrat
2015-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om mångas bistra verklighet.
2015-08-07

    ej medlem längre
Det är just där sidan två tar slut?
2015-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Lurad och förbrukad värdighet som människa skriver texten med stora bokstäver. Och bara så bra ämne du skrivit om.
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP