Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån

 

vill krypa in
hos nån som kallar mig sin

fingrar som slingrar
ensamheten och rädslan skingrar

nån som kysser såren
från dåliga dådagar förr om åren

stärka stolthet, skratta, gråta
stryka ledsamhet, försvara, förlåta 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-08-07 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet om längtan efter kärlek och närhet som nog finns hos alla!
2015-08-08

  Magdalena Eriksson VIP
Du har skrivit så rakt och fint här.
innerligt.
tänker på min vän som sa på sin dödsbädd:
Att ge och få kärlek är det enda som betyder något .
2015-08-08

    ej medlem längre
Innerlighetens längtan.
2015-08-08

  Marja-Liisa Koski VIP
Må den här önskan uppfyllas!
ML
2015-08-07

  Lars Hedlin
Längtande och berörande!
2015-08-07

    Dan Myrbeck
Fint om ett mänskligt behov
2015-08-07

  Marianne Räf
Tycker om den här!
Man kan behöva "nån", ibland,
det är helt klart ! :D
2015-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlad längtan och saknad!
2015-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Nån skulle må bra av det! Det bästa att önska sig.
2015-08-07

    ej medlem längre
Så fin så!
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP