Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skEtt

 

 

Hur det lurar sig in, solljuset

genom min öppna dörr

denna morgon 

som ett guldhav över trägolv

 

som en rikedom i mitt kök.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-16 09:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om...särskilt guldhav över trägolv. En mycket vacker bild.
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP