Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattförberedelser

Månen vässade stjärnorna
putsade dem blanka
Satte på sig nattmössan
och natten kunde börja




Fri vers av Missi VIP
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-04-26 19:36



Bookmark and Share


  * Ammi *
häftig!
2006-04-26

  Kopia
Får mig att le

Ser riktigt nattmössan och tandborstningen!
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon