Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ensam är inte poeten

hur ensam är inte poeten

hur dold är inte hans talang

han vandrar i världen

och bara ser

utan att bli sedd

han talar och talar och talar

men det är bara hans penna som hör,

noterar, men lyssnar inte




Fri vers av Missi VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-21 23:29



Bookmark and Share


  claes fredelius
Finns det nån speciell tanke bakom?
Har dom flesta poeter i historien varit män?
Eller... Claes
2015-10-02

  claes fredelius
Hej - roligt att få en text från dig!
Så härligt enkel och rytmisk!
Men...varför han och inte hon eller hen? Claes
2015-10-02

    tramp
fantastik text ! men en fråga

varför måste det vara en han ? jag har kommit till en insikt att de bästa texterna är skrivna av kvinnor ( som din)
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon