Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att du valde mig min fina prinsen

Tack för att du valde mig
För att bli din mamma
min fina...
Så klok
Så enkel
Så perfekt.
Dina tankar om världen
om kärlek om familj
Det låter så enkelt
Du påminner mig att livet borde vara som en barnbok
Som en barnlek
Massa bus och skratt
Massa att göra fast ändå inte
Att drömma om den stora världen
Men ändå känna trygghet
Att kunna leka i timmar med sina fantasifigurer
Att tro på Tomten och Tandfen.
Att tro på mirakel
Änglar
Det borde alla stora kanske påminnas
Det gör min lilla prins
Det gör han varje dag.

Tack för det
Med dig och dina systrar
Vågar jag vara
Barn på nytt.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-25 23:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbart varmt och ömt i en stark innerlig kärlek <3 kram
2015-08-26

  Amari
Ja, många borde släppa fram barnet i sig lite mer, lite oftare.
Leka, busa, våga säga det vi egentligen tänker, gråta när det gör ont, och skratta så vi kiknar ibland.
Vi skulle nog må bättre då.


2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino