Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Pricken

 

 

Även den minsta,

unika lilla prick

i detta stora universum,

är betydelsefull

 

för helheten skull!

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-11-11 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevackert
Mvh annokas
2015-12-12

    ej medlem längre
Finns ju ingen helhet om inte de små delarna finns...fint skrivet och fina bilder i Dina texter, alltid.
2015-11-22

  anits VIP
Så sant underbart skaldat!
2015-11-16

    ej medlem längre
Fint om det lilla, ja vad vore det lilla utan det stora.
2015-11-14

  ULJO
Ja sannerligen
2015-11-13

  Linda CH VIP
Underbart fint! Blir glad när jag läser.
2015-11-13

  Ljusletaren
Ja allt hör ihop!
Tänk att få vara den älskade pricken och det måste vara stort/kram
2015-11-12

  StinaJ VIP
Precis. En sanning om någon. Alla behövs i världssjälen som vi andas. Alla
2015-11-12

    ej medlem längre
Fint.
Tankeväckande: Vilken prick skulle förbjudas att existera här?
2015-11-12

    Ken Cassel
Ja, hur skulle det annars se ut, vännen
Förskräckligt antar jag
Universum behöver sina prickar

Kramar...
2015-11-12

  Hanna Mari Wallin
så sant.

fint framfört.
2015-11-11

  Olof Lagerhorn VIP
Det sägs att bara riktigt bra ekvationer är vackra.
Din är både bra och vacker!


2015-11-11

  överlevaren VIP
Så sant, där satte du pricken över i!
2015-11-11

    Birgersdotter VIP
Så sant ..bra!!!
2015-11-11

  Chawa VIP
Ja, så är det... Bra ordat!
2015-11-11

  Anya VIP
Jaa just...för helhetens skull. Mycket bra. gillar!!!
2015-11-11

    Dan Myrbeck
Ja. Varje del är en del
av helheten.
2015-11-11

  soligajag_1 VIP
Så sant !!
Du lyckades formulera det 'ordet' så
jag måste ta in det fler än en gång!!
Bra skrivet!!
2015-11-11

  Marianne Räf
DEN var fin !
2015-11-11

  louisegirl
Jaa så sant och bra skrivet
2015-11-11

  Lars Hedlin
precis just så.....kram
2015-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2015-11-11

    ej medlem längre
Kan det sägas bättre än med dessa ord? Nej! Tack.

2015-11-11

    ej medlem längre
Ahh, så bra! Ja vi alla och allting är betydelsefullt i det stora hela kretsloppet.
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP