Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
påsk, död och uppståndelse


öppet kärlekssår



och bilden av oss
evigt oförstörbar
i dig
ur dig
framsprungen




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-04-21 11:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Skönlyrik...såklart...du kan bara skriva vackert med din penna ditte!
2006-04-21

    Mejja
....i dig
ur dig
framsprungen

Så starkt!!

Från första ordet i titeln till sista lilla, så hel.

Sparas direkt för att kunna läsas om och om igen
och för att andra också ska finna den och läsa den.
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP