Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And there is wind on Camber sands

 

där är vind, i den sandvita passagen

mellan tunna staket, genomvuxna av strandgräs

jag minns att jag går där, solen tar aldrig slut

inte ens där piren tar vid

 

det brukar vara solen

nu är det kameler som sakta utan besvär passerar

 

vi var aldrig rika, vi var rikast

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-08 00:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar mycket!
2015-09-09

    ej medlem längre
Rikast levande. Snyggt.
2015-09-09

  Blomma-Stjärna VIP
läser detta - berikad!
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP