Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lila Engel von NEU! = samma musik med andra bilder https://www.youtube.com/watch?v=R7oFpbf1vIA


omöjlig figur 9-10 : Neutral Frenesi Ultimat

 

 

 

 

 

 

 

 

 
nysnö

skönt mörk

bildar tystnad över dina ögonlock

och labyrint inunder

strange streck

skrålande blint

hånglar änglar nu

med ninjor av neon

no no no
no ya no
no no no

genom kompakt evighet

gleich Lili Marleen

durch Schygulla scheinen

yr av kvadrater

ur hypnotiska harpans hypotetiska musa

paralyserad hon gör

älgen elektronisk

11 - 0
likt älvan troll
9 - 12

slungas match iväg där

strålen bryts

mot strålen som svänger

rakt bort

pumpar hon

upp sin streckgubbe

framför rymden

avkläder sig spiraliska lökskal

tills längst inuti

ya ya ya
ya no ya
ya ya ya

i origo

en välgräddad, gredelin ängel

lugnt spränger

timglasvändaren i triljoner

nagelbitar av

ett utmattat kraftverk

ju nästan

ultimat

käkar vi pepparkakor i september

som spelar verkligen

sin smeksamma igelkott

på kantiga ovaler

 



 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-13 20:21



Bookmark and Share


  Nanna X
Många sköna klanger, strange streck gillar jag nog allra bäst :-) änglar som hånglar har jag också skrivit om en gång:https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1347113

2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP