Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14.09.2015 Måndag. Kroppsliga problem.


Plågade steg

De smärtsamma milen tär på min plågade kropp. En stund av total pina får mig att vända jorden i blodsåkern. Dessa skärvor av lugna stunder som bryts av entoniga ilningar. Jag vet att jag vill komma hel ur detta. De misstänksamma symptomen av insamlade sjukdomar gräver sig in i den pinsamma sången om sex utan hejd och tar livet av den för all framtid.
Vad ska nu glädja mig i mörkret, om inte den stora lovsången om alltings glädje över mitt stora ego.




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-14 01:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden visar att även ångestens mörkaste stund har ett ljus vid horisonten. Starkt och hoppfullt skrivet.
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP