Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Uppenbarelseboken 2 av Johannes av Patmos, en pastor från slutet av det första århundradet landsförvist för sin tro MESSAGE Bild Google


Livets krona.


Ge inte upp,

om det så kostar dig livet.


Var trofast.


Livets krona väntar på dig,

utprovad och klar.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-02 14:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Amen!
2015-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Fin uppmaning...
2015-10-02

    ej medlem längre
Det visste jag inte, nu får jag skärpa till mig lite å inte synda!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP