Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexstrejk för Moder Jord

 

Lyssna Lysistrate, res i tiden!
- Kom hit!, vår tid, alltför modest,
vi accepterar pina och pest
vår verklighet är vriden! 

Vi fodrar styrkan i din myt
ett mäktigt myteri
kvinnan, knivskarp o kompetent; så ryt!
håll emot all manlig krigshysteri

Ett upprop till den kvinnliga diasporan: 
Låt oss på sabelskrammel ta knäcken
- Visa inte skåran förr'ns vi sitter vid styråran
knip ihop era bäcken på fläcken som ett tecken!

Lyss till dramatiken i Antiken
lusten försvinner - vulvan vinner
Fredsfördrag för alla riken




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-10-02 22:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Instämmer!

Men det gäller för kvinnorna
att vara ståndaktiga.
2015-10-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ha-ha-ha gör du efterlysning för sexstrajk på en sajt som denna när här alla skriker efter hjälp dejting vänner, krama…
Gäller inte mer:

Låt oss älska för Fred!

http://vuxensms.com

Jag förstår din humoristiska paradien på vulvan vinner. Tack för en gott skratt, Katten;

2015-10-05

  Magdalena Eriksson VIP
Hahah vad rolig! skåran tar knäcken på mig !!
ja vad sk vi gö kan ju inte lägga av å dö
tack för skratt!

2015-10-04

    ej medlem längre
Tänk om alla följde dessa råd samtidigt. Undrar vad reaktionen skulle bli!
Bra och uppfordrande!
2015-10-04

    Jane S VIP
Vill inte verka besk men tyvärr finns det något som heter våldtäkt.:-(
2015-10-04

  Lars Hedlin
Yes Like It!
2015-10-04

  gunnnar nylund VIP
Aj,aj är det månne ett tecken på ett
kommande matriarkat. Hmm, det
påstås att könsdriften är Universums
starkaste drivkraft.... undrar hur länge
ni skulle stå ut???

2015-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt makalöst bra, tänkvärd och rolig text från din penna.
2015-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Så himla bra!

2015-10-03

  Sommarina VIP
ha ha...härliga rader sabelskrammel, hörs!!! gillar!
2015-10-03

  i af apa
kul! ja redan de gamla grekerna
visste hur det funkar...
2015-10-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
Inom loppet utav ett ögonblick (eller ngn dag) skulle makten vara er.

Gör så!
2015-10-03

  Nanna X
Ett beprövat knep, väl rimmat!
2015-10-03

    ej medlem längre
Men barnen då?
2015-10-03

  Marianne Räf
Denna gillar jag mkt !
Stark å medryckande
Poesi ! Känns Angelägen!
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP