Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappra dagar

 

Plocka ditt hjärtas blommor
låt nya känslor knoppas,
vissna inte innan vardande vår!

solen stärker stressat sinne
innefrusna tinar tankens frön
modet omfamnar varje skugga

Skölj ner pressad ande
med vin och sång,
om så bara en gång!

fortsätt sen din färd
döden väntar där du passerar 
så ta modiga kliv i denna värld

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-04 11:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skaldat.
2015-10-05

    Sefarge VIP
Härlig"Kampsång"att ta till sig.
Nu vid Höstens tid.När mörkret
tilltar där utanför.
:)
2015-10-05

  Chawa VIP
Fin text om att orka trots motgångar, att resa sig igen efter ytterligare ett fall, att aldrig ge upp...
2015-10-05

  Palett
Bra uppmuntrande text som gör gott i höstens mörknande tid !
2015-10-04

  i af apa
fint!
2015-10-04

  Magdalena Eriksson VIP

omvårdnad omsorg omtanke om den som behöver
2015-10-04

    ej medlem längre
Fin uppmuntrande text när livet är tungt och svårt!
2015-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett fint och tänkvärt budskap att ta till sig!
2015-10-04

  gunnnar nylund VIP
Ja, låt oss berusas
av vin och blommor
av kvinnor tjusas
och andens åkommor.

Kunde inte låta bli att säga detta!
I övrigt är det bara att instämma i
"Tappra dagar" och dess budskap.
2015-10-04

  Marianne Räf
Mkt fin !
2015-10-04

    ej medlem längre
Kraftfull och bra!
2015-10-04

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra inledning på en alltigenom bra text!
2015-10-04

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP