Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen är kärlekens inredning

 

och Avund heter vår källarmästare
han föredrar avgrundsdjup illvilja
framför tossiga trasor
och antika ekskåp på golvtilja

Du måste lämna allt förgängligt
under ytan finns inte plats för yta
upp i atom går allt utom ande
så lev som döden lär - håll din nästa kär




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-04 12:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
För mycket elände
ligger avund
till grund.
2015-10-05

  Sommarina VIP
Himla bra skrivet!
2015-10-04

  i af apa
"så lev som döden lär - håll din nästa kär", slut rader som känns i märgen...

2015-10-04

  Magdalena Eriksson VIP
"under ytan finns inte plats för yta"
så bra så snyggt och enkelt!
2015-10-04

  Anya VIP
Fin uppmaning i slutraden...jag är med. De där mörka känslorna, som avund, kan vi nog alla drabbas av. Gäller att se till så det inte tar över.
2015-10-04

    ej medlem längre
En sån mästare vill man inte råka ut för.
2015-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Alldeles sant och visst! Avund vill man inte utsättas för. Inte medverka till heller. Kärlek är vad vi alla behöver.
2015-10-04

  Marianne Räf
Då, vill jag inte lyda dödens lära!
Tänker inte älska den 'min nästa', som
inte har mig kär ! Alltför många gör
onda anslag mot mig! Ska jag ha dem
kära, ändå? Nej, åt helvete med dem,
jag kommer inte å bry mej !!!!!!
2015-10-04

  Lars Hedlin
Jätte bra och starkt
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP