Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad M


Mara och Gudinna

 

En gaphals och argbigga
det minsta lilla
verkar ibland ilskan trigga

blidka en gruffgumma
av hennes kaliber
tycks jag ändå kunna

hon äger stor charm
intelligens och insikt
som en gudinnas harm
tvärt slår blixten ner
straffar när saker inte klaffar
slätar över med överjordisk kärlek
som hon ur outsinlig källa ger




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-04 15:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vidunderligt mäktig
2015-10-18

    Dan Myrbeck
Verkar som myntet ha tre sidor.
2015-10-05

    Sefarge VIP
Får en bild
av Tant Grön
1800-tal,
och en trilskande
flicka!(kan inte hjälpa detta)
Högst egensinnigt
och "härligt" skaldat.
:)
2015-10-05

    ej medlem längre
Dessa karaktärer. Allt beror på hur man själv förstår.
2015-10-05

  axveronika
Haha
the taming of a shrew
2015-10-04

  Magdalena Eriksson VIP
jo du den typen känner jag till
väl skrivet om stor ömhets röda band
2015-10-04

    ej medlem längre
Intressant person med humör...
Vet tydligen vad hon vill!
2015-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra porträtt av en liten. Känner igen detta.
2015-10-04

  Marianne Räf
Ha, HA-- va´ b r a!! Sparar, så-klart !
Tack ! <3
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP