Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samspel




hårt hållen mot din kropp
känner jag mig

lycklig

snarare än
frihetsberövad







Övriga genrer av carimba
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-07-27 21:09



Bookmark and Share


    Mejja
Tipptopp skapat och format!!!
2006-07-28

  britt-marie VIP
Den här gillar jag!!!

Kärnfull sanning!
Kort och koncist

B-M
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

carimba