Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur att man kan skriva av sig sina känslor

Tur att man kan skriva
av sig sina känslor
ilskan är stor och
den verkar inte avta
bläcket hjälper mig
att frigöra trycket
det är inte bra att
hålla inne på känslor
skönt att jag kan släppa
ut dem på mina ark
låta dem pysa ut i ljus
det hjälper för en stund
emellanåt föds det fram
olika dikter och texter
med andra känslor som får
strömma ut och befria
pennan skrivblocket orden
en härlig kombination
själ och hjärta mår
så mycket bättre




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-15 21:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det för mig också.
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP