Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma kallar det lyxproblem.



månen hänger där och skrattar
påminner om nån slags oändlighet
jag
springer stafett mellan projektanställningar
yinyoga och kbt
prickar av allt enligt avtal

månen hänger där
som om nån skulle bry sig
vi är fullt upptagna av
att fylla i våra konturer

jag blir alltid tillsagd att djupandas
eller känna smaken av ett russin

det finns ju tydligen inget slut
och om det skulle finnas en vägg
vad finns bakom den

konstigt ändå
att det som upptar min tid
är hur jag blir sedd

när universum skriker ut sin evighet




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-10-19 19:57



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Jag tror din mamma har rätt! ;)
mycket vacker dikt för övrigt!
2016-03-19

  Fredrik P. VIP

Förträfflig dikt om upplevt behov
och om det universella här och nu.
2015-12-05

  Dan Linder
Briljant, Tove. Bokmärke!
2015-11-03

  J P VIP
Så otroligt bra beskrivet!
+ 1 på den

/J
2015-10-19

  Respons VIP
EN alltigenom bra beskrivning av diktarjagets liv. Jag tänker att du drämmer i för hårt med sista raden. Personligen tycker jag dikten blir bättre utan den raden
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP