Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggorna


Så svårt att dansa lätt och luftigt
över höghusen, asfalten och vägarna.
Jag dansar bäst i skuggorna.
Jag dansar bäst i dom dystra granskogarna
där kanske ingen ens ser mig.
Men det finns många som inte blir sedda idag.
Det finns många som inte kan dansa
tidens stelbenta och fantasilösa dans.
Det finns många som dansar bäst i skuggorna.
Men så har det väl alltid varit?




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 525 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-05 19:39



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Känner igen, håller med, tycker om. Vi vill alla bli "sedda" men på olika sätt och kanske inte alltid av andra människors ögon.
2015-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Förstår känslan som du beskriver...mycket bra...
2015-11-22

  L Patrik W Johansson VIP
Som en fé eller kanske snällare vampyr i stan...

fick mig att tänka på både Thåström och Interview with a Vampire, men det är bara jag

(även lite Poe, du ska få se den på engelska)

Be well,
LPWJ
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark