Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör världen till en bättre plats

 

Rör dina fingrar runt min ekvator
Kyss mina stränder
Ligg i mina ängar
Nästan så vi tappar andan
Nästan så vi går vilse
När vi gränsar varandras länder 


Låt våra tungor tala samma språk
Gnid din kontinent mot min
Från söder och norr
Jorden runt


Du ger mig fred
Genskjuter min rädsla
Och jag finner inget motstånd
att kasta mig ut i
oändligheten och vidare


Res med mig i mina tankar
Låt ditt hjärta

 

 

Ta mig västerut

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-11 22:53



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Man kan tolka denna på många sätt, bra
2015-11-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vilda västern !
2015-11-11

    ej medlem längre
Du verkar berest, bra skriven!
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP