Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23.11.2015 Måndag.


Ålderdomstankar

Jag är gammal nu. Ett fårat utropstecken som bär fram frågetecken till människorna. Kan svaret nås på en livstid oavsett hur långt det är? Jag vet, svar kan vara tröstlösa och frågor förvirrande.

Synen visade mig två ansikten. Den ena djupt fårad och bittert glad. Den andra som en drömmande svullen fettisdagsbulle. Båda härstammade från de upproriska ungdomsåren. Ingen kunde se deras samlade kunskap. Inte ens maskrosbarnen. Ändå är varje ålderstecken en föraning om döden, den oundvikliga bärgaren.




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-24 07:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet sätter sina spår och upplevelserna gräver djup i själen...och ändå går vi fortsatt framåt och hoppas och väntar.

2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP