Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten röd boll på verklighetens hav



dansar hit och dit
utan riktning

riktningen är

låta vågorna bära
under vidsträckt himmel




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-04-25 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En typiskt Ditte-dikt - kort, fin och trygg
2006-05-01

  Ingrid Nilsson
Vilken fin dikt och vilken fin boll!
2006-04-26

    Regina E
Det är ett tempo och lyft i den här dikten som jag verkligen gillar. Härligt skrivet!
2006-04-26

    Bodil Sandberg
Ja det här kan man ju se framför sig...den lilla röda bollens seglats i vågorna...dikten är enormt vacker!
2006-04-25

  Åsa Gustavsson VIP
Muntert guppande under solen
Gillar särskilt den oavslutade känslan i mittersta raden.
2006-04-25

  Rachel Roth
hur jag slappnar av när jag läser dina ord
låter mig bli som en boll på verklighetens hav...
vad annat kan man göra egentligen...
och vad hjälper det att streta emot?
2006-04-25

    Mejja
Ja ibland upplever vi nog att vi irrar
men då vi har Honom som för oss
så finns riktningen där
bara att vi inte ser det

En mycket mycket talande och stark dikt
2006-04-25

  DanSan
.


Ja under Herrens himel

och omsorg . . .

finns och finner vi en

trygg hamn!!!



.
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP